Onderstaande artikelen kun je rechtstreeks bestellen bij de kunstenaar en veilig via exto afrekenen.

* De levertijd van de werken is < 1 week
* Het werk kan binnen veertien werkdagen retour gestuurd worden
* Betaling mogelijk via overschrijving of iDeal
* Prijzen zijn incl. verzendkosten binnen Nederland

(klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Field with lupines

Field with lupines

Een kleurrijk landschap met velden vol lupines, pasteus geschilderd met acrylic op linnen. Het linnen geval in een aluminium frame van Artell, blijvend mooi strak doek!  I.v.m. de grootte wordt dit doek persoonlijk bij U thuis bezorgd. Uiteraard afhalen in Almere is ook mogelijk. Momenteel expositie bij Tiny's Galerie, Kroonpassage te Lelystad. Vraag naar de korting!   Van 2495,-- nu voor .............
€1495,00

Happy bird

Happy bird

Mooi gestileerde vogel, gevormd in gemengde techniek, opbouw staaldraad, doek bewerkt met powertex, waterdicht gevernishd en daarna beschilderd met kleine bloemetjes in de kleurige stijl van mijn schilderijen. Stevig bevestigd op mooie gevormde vierkante steen, met blister bewerkt. hoogte vogel incl. steen 37 cm. ,breedte 37 cm. diepte 18 cm., maat steen 14 x 14 cm.    Voor meer foto's van de details mailt u svp uw emailadres en ik stuur u meer foto's. 
€175,00

Japanese landscape

Japanese landscape

Langwerpige lampekap op een oud koperen onderstel met een voorstelling van een japans landschap, zowel op voor als achterkant verschillend. Op de foto brandend te zien. Kap 40 x 20 cm. Hoogte incl. voet ongeveer 50 cm.
€175,00

Japanse geisha-tweeling

Japanse geisha-tweeling

Twee gezusters genoeglijk naast elkaar, bevestigd op stevige mooie steen, dewelke ook bewerkt is. Daar er op de extosite maar 1 foto mogelijk is, stuur ik u graag foto's van de details als u mij uw emailadres stuurt!! Hoogte geisha's 72 cm., met steen 80 cm.  Ieder beeld is uniek en maar 1 exemplaar van. Is verwerkt in vierkant steen, welke ook is bewerkt met stof, powertex en bronskleur. Grootte steen 20x20 cm. Stevig opject, wordt in overleg bezorgd of opgehaald, uiteraard eerst vrijblijvend bekijken, altijd mogelijk na afspraak.
€350,00

Landscape filled with flowers

Landscape filled with flowers

Groot kleurig schilderij in de maat 100 x 100 cm. een landschap vol met vrolijke bloemen in de zonneschijn. Voor mij de zomer met vrolijke warme kleuren. Geschilderd met acryl op 100% linnen en lichtjes afgewerkt met varnish voor behoud van de heldere kleuren. Inclusief ophangwerk. Voor meer foto's van details kunt u altijd even mailen. I.v.m. de grootte wordt dit schilderij gratis persoonlijk bezorgd binnen Nederland.  
€995,00

Victory

Victory

Prachtig geboetseerd beeld van man in overwinningsroes. Opgebouwd uit frame, daarna vorm gegeven met klei, afgewerkt waterdicht gemaakt, daarna de victoryflag van stof bewerkt met powertex en gevormd. Daarna het geheel met blister in de kleur brons met een weinig goudkleur bewerkt. Het geheel is stevig bevestigd op langwerpige steen die ook bewerkt is met blister. Mooie eyecatcher.    Hoogte incl. steen 47 cm. breedte 47 cm. ,steen 10 x 30 cm.  Op verzoek kan ik u meerdere foto's mailen van de details, stuur uw emailadres.   ieder beeld is uniek en er wordt maar 1 van gemaakt.Vrijblijvend bekijken? maak afspraak, alleen ophalen of brengen in overleg.
€295,00

Amsterdam O.Z.Achterburgwal

Amsterdam O.Z.Achterburgwal

 giglee van Amsterdam met de O.Z.Achterburgwal met het Kolkje. Na het printen is op het doek nog enkele accenten met acrylverf geaccentueerd, mooie kleurige eyecatcher!  Normale prijs 249,--, laatste exemplaar aangeboden voor 115,- (ophalen in Almere). AA
€115,00

Amsterdam Stromarkt

Amsterdam Stromarkt

Geschilderd met acryl in fluor kleuren. Een mooi en oud stukje van Amsterdam vlakbij de Koepelkerk en de Singel. Zijkanten doorgeschilderd, behoeft geen omlijsting. Incl. ophangwerk.  
€1195,00

Bluebell

Bluebell

Abstract schilderij met acryl op linnen, ready to hang.Zeer pasteus laag over laag geschilderd. Saleprijsje! Geen 495,-- maar slechts .............Schilderijen uit de salegroep worden niet getourneerd, wel evt. binnen 14 dagen omruilen voor schilderij in dezelfde prijsklasse of met bijbetaling. AA.  
€225,00

Lampekap goud/brons

Lampekap goud/brons

Leuke lampenkap pasteus beschilderd met acrylic in de kleuren brons en goud op het doek. Zeer mooi effect! boven middellijn 18 cm., onderkant middellijn 24 cm., hoogte 17 cm. Leuk laag geprijsd. Iedere lampenkap is uniek!
€40,00

Purple sunset

Purple sunset

Purple sunset, geschilderd met acryl op cotton en afgewerkt met varnish. Zijkanten doorgeschilderd en "ready to hang".   
€325,00

The bright side of life

The bright side of life

The birght side of life, geschilderd met acryl op linnen. Het linnen aan de achterzijde in een aluminium frame, blijvend strak doek van uitmuntende kwaliteit. Afgewerkt met varnish voor behoud van de heldere kleuren, behoeft geen omlijsting en inclusief oohangwerk. Binnen Nederland gratis bezorgd i.v.m. lengte.
€995,00

White in purple

White in purple

Pasteus geschilderd bloem met acryl op premium cotton en afgewerkt met varnish. Maat 50 x 50  x 3 cm.  Mooi voor in een verloren hoekje op te fleuren. Klein prijsje! Sale!schilderijen uit de "sale"groep kunnen niet geretourneerd worden of eventueel omgeruild voor schilderij met zelfde waarde en/of met bijbetaling.  
€55,00

A'damse huisjes.

A'damse huisjes.

het origineel geschilderd met acryl op linnen .  Incl. ophangwerk. . Momenteel expositie bij Tiny's Galerie te Lelystad, Kroonpassage 10.
€495,00

After the rain...

After the rain...

After the rain, geschilderd met acryl op linnen, zijkanten doorgeschilderd. Na zware regenbuien heeft de natuur zich weer hersteld en komt het verfrissende groen weer te voorschijn.   Al mijn schilderijen zijn inclusief ophangwerk!  Gratis bezorging binnen Nederland. Expositie bij galerie HetHaagsKunsthuis, te Den Haag. vraag info voor openingstijden. HK
€895,00

Amsterdam, grachtengordel

Amsterdam, grachtengordel

De Amsterdamse grachtengordel, geschilderd met acrylic op linnen en daarna nog afgewerkt met varnish. Inclusief ophangwerk, zijkanten doorgeschilderd. Maat 160 cm. x 60 cm. hoogte.   AA
€895,00

Amsterdam in colours/afgeprijsd!

Amsterdam in colours/afgeprijsd!

Kleurrijk werk in de stijl van Ans Duin van Amsterdam, geschilderd met acrylic op linnen en afgewerkt met varnish. Inclusief ophangwerk, behoeft geen omlijsting.   A.A.  
€195,00

Amsterdam, O.Z.Achterburgwal

Amsterdam, O.Z.Achterburgwal

Uitermate kleurrijk schilderij van de Amsterdamse gracht O.Z.Achterburgwal. Geschilderd met acryl in fluorkleuren waardoor het schilderij als het ware van de muur afknalt, een echte eyecatcher! Mooie maat voor boven de bank: n.l. 140 x 60 cm. incl. ophangwerk. Bezorging binnen Nederland gratis.  AA.  
€995,00

Amsterdam, redlight district

Amsterdam, redlight district

De meest warme buurt van Amsterdam kleurrijk weergegeven op aluminium in vrolijke pakkende kleuren.   Inclusief ophangwerk. AA  
€225,00

Amsterdamse grachtenhuizen op aluminium

Amsterdamse grachtenhuizen op aluminium

Amsterdamse grachtenhuizen, origineel geschilderd met acryl op linnen. Daarna geprint op aluminium en incl. ophangwerk. Maat 70 x 30 cm. Voor 50% van de galleryprijs nu aangeboden! Slechts 1 ex. nog in voorraad. AA
€295,00

Art has no rules ! Special offer!

Art has no rules ! Special offer!

  Art has no rules! Kleurrijk schilderij in abstracte uitvoering en pasteus geschilderd met acrylic op linnen.  Bij interesse mail voor info s.v.p.     Gratis bezorging binnen Nederland. AA 
€895,00

Autumn .

Autumn .

Autumn, geschilderd in gemengde techniek in de maat 30 x 30 cm. Verrassend mooi schilderijtje voor leuk prijsje aangeboden. Ophalen of verzending als pakket 6,75. Expositie bomen bij galerie ArtFusion, VillaArena te A'dam Z.O.
€295,00

Dancing in the wind

Dancing in the wind

  Dancing in the wind, kleurig schilderij met honderden kleine bloemetjes, geschilderd met acrylic op linnen en afgewerkt met varnish voor behoud van de heldere kleuren. Inclusief ophangwerk, zijkanten doorgeschilderd, behoeft geen omlijsting. Gratis bezorging binnen Nederland.   
€995,00

Deep in the forest!

Deep in the forest!

Prachtig bomenlandschap in gemengde techniek. Dwaal het bos in en adem de geur van de bomen, het mos , het gevoel van vrijheid. Sfeervol landschap in mooie zachtblauwe en bruine tinten.  Expositie bij ArtFusion galerie, Villa Arena te A"dam Z.O.
€495,00

Fields of purple

Fields of purple

De kleurrijke landschappen met honderden bloemen zijn een streling voor het oog, hier wordt je vrolijk van. Ready to hang altijd inclusief ophangwerk van uitstekende kwaliteit. Geschilderd met acryl op linnen en zijkanten doorgeschilderd, dus geen kosten voor een lijst.  Expositie bij GalerieTinie de Bruin/Lelystad.  Gratis bezorging binnen Nederland.   AA
€1395,00

Freedom.

Freedom.

Schitterend groot schilderij, olieverf op linnen in de maat 100 x 100 cm., kan zonder lijst opgehangen worden en incl. ophangwerk. Ophalen in Almere of brengen i.v.m. grootte. Eerst even bekijken vrijblijvend,maak een afspraak per mail of tel.   AA.
€795,00

Glow

Glow

Glow een uitermate intrigerend en kleurvol schilderij. Incl. ophangwerk . Ophalen in Almere of verzending in overleg. AA
€495,00

Kleurrijk Amsterdam, Damrak

Kleurrijk Amsterdam, Damrak

Het Damrak in Amsterdam, de waterkant in felle kleuren geschilderd en geprint op canvas in de maat 80 x 80 cm.  Incl.ophangwerk. Normale prijs 249,--, laatste exemplaar aangeboden voor 115,- + verzendkosten of ophalen in Almere. AA
€115,00

Let your love flow !

Let your love flow !

Let your love flow, kleurrijk schilderij geschilderd met acrylic op linnen van 100% kwaliteitslinnen, blijvend strak doek! Inclusief ophangsysteem, dus deze eyecatcher kan rechtstreeks een plaatsje bij u aan de muur krijgen. Gratis bezorging binnen Nederland. V.a. zaterdag 8 juni 2019 expostie bij restaurant Le Journal, Havenkom, te Almere Haven. Speciale aanbieding van 1495,-- nu voor ................ kom een kijkje nemen!  
€1495,00

Light in the Forest.

Light in the Forest.

Rode bomen pasteus geschilderde in gemengde techniek. Bloemen op de voorgrond van het bos waarvan de bomen bijna van het doek afkomen. Dwaal mee in dit sprookjesachtige bos. Zijkanten donkergeschilderd, kan zonder lijst opgehangen worden, incl. ophangsysteem. AA.
€395,00

Living in a world of peace

Living in a world of peace

Living in a world of peace, mooi sfeervol en kleurig schilderij. Een wereld vol met bloemen, zonder oorlog en narigheid, zouden we niet allemaal in zo'n wereld willen leven? Geschilderd met acryl op linnen en afgewerkt met varnish, inclusief ophangwerk, kan dus zo aan uw muur! Gratis bezorging binnen Nederland.     
€1195,00

Love!

Love!

 Titel: Love.
Pasteus geschilderd met gemengde techniek op linnen. Afgewerkt met varnish.
Maat 80 x 80 cm.  (HK) Mailt u s.v.p. voor info i.v.m. openingstijden.. Momenteel expositie bij Het HaagsKunsthuis, Loevesteinlaan te Den Haag.
€550,00

Love Amsterdam op aluminium

Love Amsterdam op aluminium

Voor Amsterdamlovers dit kleurrijke Amsterdamschilderij, origineel geschilderd met acryl op linnen en daarna geprint op aluminium in de maat 80 x 40 cm.  Incl. ophangwerk. Mooie heldere kleuren, eyecatcher aan de muur!  Laatste exemplaar, voor 50% van de galleryprijs nu aangeboden. AA
€295,00

My secret garden.

My secret garden.

My secret garden, een kleurrijk en sfeervol schilderij, geschilderd met acrylic op linnen en afgewerkt met varnish. Al mijn doeken zijn geschilderd op linnen en van perfecte kwaliteit linnen. Afgewerkt met varnish voor behoud van de heldere kleuren, zijkanten doorgeschilderd, behoeft geen lijst, inclusief ophangsysteem. Gratis bezorging binnen Nederland. Momenteel expositie bij Tiny's Galerie te Lelystad. 
€1395,00

New York

New York

Kleurrijk New York in sfeervolle kleuren geschilderd met acryl op linnen, zijkanten meegeschilderd, behoeft geen omlijsting. Mooie grote maat voor boven de bank! 160 x 75 cm. Gratis bezorging binnen Nederland.. AA.
€1395,00

New York, Manhattan

New York, Manhattan

In heldere fluorkleuren geschilderd met acryl op linnen in de maat 120 x 80 cm., zijkanten doorgeschilderd, behoeft geen omlijsting, incl.ophangwerk. AA
€1195,00

Spring is in the air!

Spring is in the air!

Titel: Spring is in the air ! Gemengde techniek op linnen. Een kleurig schilderij aan uw muur? Wordt gratis bezorgd binnen Nederland. Vraag vrijblijvend info per email. Maat 100 x 70 cm. Expositie galerie TinydeBruin/Lelystad, Kroonpassage 10..  
€695,00

Summerfeeling.

Summerfeeling.

Kleurig landschap met bloemen in abstracte vorm, een eyecatcher aan de muur! Inclusief ophangwerk en gratis bezorging binnen Nederland. Acryl op linnen en afgewerkt met varnish voor behoud van de heldere kleuren.    
€895,00

View on New York

View on New York

Eyecatcher! kleurrijk en sfeervol schilderij van New York, geschilderd met acryl op linnen, zijkanten doorgeschilderd, behoeft geen omlijsting. Incl.ophangwerk.  
€1195,00

Abstracted tulips

Abstracted tulips

Abstracted tulips, pasteus geschilderd met mes en kwast, acrylic op cotton. Afgewerkt met varnish voor behoud heldere kleuren. Incl.ophangwerk, zijkanten doorgeschilderd, behoeft geen omlijsting. galleryprijs 395,--.  nu in de sale voor slechts ......... Ophalen in Almere of tegen verzendkosten versturen. schilderijen uit de "sale"groep kunnen niet geretourneerd worden of eventueel omgeruild voor schilderij met zelfde waarde en/of met bijbetaling.  AA.
€255,00

Amsterdam, café Hoppe

Amsterdam, café Hoppe

Wow, eyecatcher aan je muur!   Amsterdam, het Spui met de café's Hoppe en Luxembourg. Geschilderd in felle fluorkleuren, een echte eyecatcher aan uw muur! Voor meer info mail s.v.p. naar ansduinschilderijen@kpnmail.nl   AA
€1395,00

Bearded Iris

Bearded Iris

Bearded Iris, geschilderd met acrylic op premium cotton extra en afgewerkt met varnish, zijkanten doorgeschilderd, behoeft dus geen omlijsting. Incl. ophangsysteem en gratis bezorging binnen Nederland. AA.
€1395,00

Blue Forest

Blue Forest

Blue Forest, geschilderd met acrylic op linnen en afgewerkt met varnish voor behoud heldere kleuren. Bij interesse s.v.p. een mailtje voor info.   
€425,00

Come away with me....

Come away with me....

Gemengde techniek op cotton premium extra, afgewerkt met varnish voor behoud heldere kleur. Incl. ophangsysteem. Zijkanten doorgeschilderd, maar toch een mooie witte baklijst er omheen gedaan. incl. ophangwerk. Verlaagde prijs ! Prachtschilderij! Bij interesse kan ik u meer foto's o.a. met lijst mailen! AA    
€895,00

Early morning

Early morning

Sfeervol schilderij geschilderd met acrylic op linnen en afgewerkt met varnish. Inclusief ophangsysteem en gratis thuisbezorging binnen Nederland.  Fors afgeprijsd van 1395 nu voor ............ AA.  
€895,00

Full summer

Full summer

Heerlijk zomers schilderij met tarweveld, zeer pasteus geschilderd met acrylic op linnen. Afgewerkt met varnish. Behoeft geen omlijsting. Gratis bezorging binnen Nederland.
AA.

€425,00

Go with the flow! Special offer!

Go with the flow! Special offer!

Go with the flow! Kleurrijk schilderij in prachtige tinten, een eyecatcher aan de muur. Pasteus geschilderd met acrylic op linnen.Vraag info bij interesse of als u meer foto's wilt zien. AA
€895,00

Inner Battle

Inner Battle

Acrylic on cotton premium, afgewerkt met varnish voor behoud heldere kleur. Incl. ophangwerk. Gratis bezorging binnen Nederland.  Verlaagde prijs! AA
€350,00

Mystique discovering

Mystique discovering

Mistique discovering.  I see my path, but I don't know where it leads ! Gemengde techniek op paneel. Maat paneel 61 x 61 cm. Geleverd Inclusief brede luxe lijst goudkleurig/donkerrood decor. Incl. ophangsysteem. Bij interesse kan foto van lijst gemaild worden. Gratis bezorging binnen Nederland.  AA.                                                                                            
€1795,00

Nieuwsgierig Hert met jong / Summersale !

Nieuwsgierig Hert met jong / Summersale !

Nieuwsgierig hert met jong, geschilderd met acrylic op linnen, zijkanten doorgeschilderd, behoeft geen omlijsting. Afgewerkt met varnish voor behoud heldere kleuren. Grats bezorging binnen Nederland of afhalen mag uiteraard ook. Lokatie Almere.  Verlaagde prijs summersale! Van 899,-- nu voor 600,--.   AA.
€600,00

Partychickens

Partychickens

Partychickens in vrolijke kleuren pasteus geschilderd met acrylic op cotton. Afgewerkt met varnish voor behoud heldere kleuren. Incl. ophangsysteem. Leuk laag prijsje voor een kleurig item aan de muur, keuken, kinderkamer of hal , staat overal leuk. Galleryprijs 395,--, nu in de sale voor slechts ..... Ophalen in Almere. schilderijen uit de "sale"groep kunnen niet geretourneerd worden of eventueel omgeruild voor schilderij met zelfde waarde en/of met bijbetaling.   AA.
€200,00

Rhythm of Life

Rhythm of Life

Rythm of Life, bloemen pasteus geschilderd met mooie achtergrond. Wordt aangeboden voor leuk zacht prijsje i.v.m. plaats maken voor nieuwe schilderijen. saleprijsje!  schilderijen uit de "sale"groep kunnen niet geretourneerd worden of eventueel omgeruild voor schilderij met zelfde waarde en/of met bijbetaling. AA.
€225,00

Rotterdam/ Delftshaven.

Rotterdam/ Delftshaven.

Kleurrijk schilderij van een prachtig stukje Rottterdam, n.l. Delftshaven. Pasteus geschilderd met acrylic in fluorkleuren  op linnen. Eyecatcher ! Momenteel geëxposeerd bij het Haags Kunsthuis, Loevesteinlaan ,Den Haag. Vraag info voor openingstijden en afspraak. HK
€1500,00

Sailing

Sailing

Titel: Ships at the lake..Size: 80 x 60 x 4 cm. Gemengde techniek pasteus met acrylic op linnen. Inclusief mooie witte lijst + ophangsysteem. Gratis bezorging binnen Nederland.  
€595,00

Struggle to survive / Summersale!

Struggle to survive / Summersale!

Titel: Struggle to survive. RoofVogel pasteus geschilderd. Maat 80 x 80 x 4 cm., zijkanten doorgeschilderd, behoeft geen omlijsting. Gratis bezorging binnen Nederland. Summersaleprijs! Van 799,-- nu voor 590,--. Lathum. lokatie.        
€590,00

Sunny poppies

Sunny poppies

Kleurig schilderij, pasteus geschilderd met acryl op cotton en afgewerkt met varnish. De bloemen nog eens extra aangezet met varnish, waardoor ze als het ware van het schilderij afkomen. Mooie rode baklijst erom. Nu voor leuk opruimprijsje aangeboden! Incl.ophangwerk. Galleryprijs 495,--, nu in de sale voor slechts ...........   Ophalen in Almere. schilderijen uit de "sale"groep kunnen niet worden geretourneerd, wel eventueel omruilen in dezelfde prijsklasse of met bijbetaling voor ander schilderij.
€225,00

The Garden of eternal spring

The Garden of eternal spring

The garden of eternal spring. Prachtig landschap waar je in weg kunt dromen, mooie details geschilderd met acrylic op linnnen., zijkanten doorgeschilderd behoeft dus geen lijst. Incl. ophangsysteem. Gratis bezorging binnen Nederland. AA.
€995,00

The smell of lavender

The smell of lavender

The smell of lavender. Pasteus geschilderd met het mes op linnen. Frankrijk, de Provence, de geur van lavendel, dat is wat ik heb vastgelegd op het doek, het geeft mij een gevoel van vakantie, van vrijheid.Flink verlaagde prijzen!! Gratis bezorging binnen Nederland. Bu.
€995,00

Bijna thuis....(rowing home)

Bijna thuis....(rowing home)

Titel: Bijna thuis........    Afgewerkt met varnish voor behoud heldere kleuren. Zijkanten doorgeschilderd kan zonder omlijsting opgehangen worden. Maat 80 x 80 x 4 cm.  
€595,00

Black Knight Iris

Black Knight Iris

Black Knight Iris.   Acryl op linnen, linnen in aluminium frame, zodat doek ook na jaren nog mooi strak blijft.Maat 90 x 90 x 4,5 cm. Zijkanten donkergroen meegeschilderd, behoeft geen omlijsting. Inclusief ophangmateriaal. Gratis thuisbezorgd binnen Nederland. AA.    
€995,00

De wind mee...

De wind mee...

Titel: De wind mee......  Acrylic on premium cotton extra.Afgewerkt met varnish, behoudt heldere kleur, zijkanten doorgeschilderd. Maat 120 x 80 x 4 cm. GRATIS BEZORGING BINNEN NEDERLAND.      
€795,00

Her name is Iris.

Her name is Iris.

Titel: Her name is Iris.  Linnen gevat in aluminium frame, doek blijft ook na jaren nog mooi strak! Zijkanten geschilderd, behoeft geen omlijsting. Maat 90 x 90 x 4,5 cm. Gratis bezorging binnen Nederland. AA.    
€995,00

Hibiscus

Hibiscus

Hibiscus. Acryl op linnen, bloem pasteus aangebracht en daarna afgewerkt met varnish. Maat 60 x 80 x 4 cm. Kan zonder omlijsting opgehangen worden, zijkanten donkermeegeschilderd. AA.   
€495,00

Kitesurfer

Kitesurfer

Titel: live life to the edge...kitesurfer. Acryl op premium cotton extra. Size: 80 x 80 x 4 cm. Zijkanten doorgeschilderd, kan zonder omlijsting worden opgehangen. Afgewerkt met varnish, behoudt de heldere kleuren. Gratis thuisbezorgd.      
€495,00

Kitesurfers having fun!

Kitesurfers having fun!

Titel: kitesurfers having fun.   Acrylic on premium cotton extra. Size: 80 x 80 x 4 cm. zijkanten doorgeschilderd, kan zonder omlijsting opgehangen worden. Gratis thuisbezorgd binnen Nederland.. .
€495,00

Landscape abstract / Summersale!

Landscape abstract / Summersale!

Titel: landscape abstract.Gemengde techniek acryl op 1e kwaliteit linnen.Maat 90 x 90 x 4 cm. Gevat in mooie zwart/matzilveren lijst incl. ophangsysteem. Verlaagde prijs van 1395,-- nu voor 895,--. !   Gratis thuisbezorgd . AA.  
€895,00

Like a butterfly....

Like a butterfly....

Gemengde techniek op linnen (in aluminium frame) incl. ophangsysteem. Zijkanten in donkere kleur meegeschilderd, behoeft geen lijst. Maat 100 x 100 x 4,5 cm.  Gratis thuisbezorgd.  AA.    
€995,00

On the waves of freedom..

On the waves of freedom..

Titel: On the waves of freedom. Acrylic on premium cotton extra.Zijkanten doorgeschilderd, kan zonder omlijsting opgehangen worden. Afgewerkt met varnish, behoudt de heldere kleur.Maat: 60 x 60 x 4 cm .  Gratis thuisbezorgd binnen Nederland.  
€425,00

Vrolijk drietal

Vrolijk drietal

Vrolijk drietal, pasteus geschilderd met acryl op linnen. Maat 140 x 60 x 2 cm. Mooie maat boven de bank! Incl. ophangsysteem. Ophalen in Almere. In de sale nu slechts  ........... Alleen ophalen in Almere.schilderijen uit de "sale"groep kunnen niet geretourneerd worden of eventueel omruilen voor schilderij met zelfde waarde en/of met bijbetaling.
€115,00

Wuivend riet / Summersale!

Wuivend riet / Summersale!

Prachtig sfeervol schilderij! Acryl op linnen in aluminium frame, zijkanten donker meegeschilderd. behoeft geen lijst. Nu van 1195,-- voor 895,--. Summersale! Maat 90 x 90 x 4 cm. incl. ophangsysteem.  Gratis bezorging binnen Nederland. Voor meer info mail s.v.p, naar  ansduinschilderijen@kpnmail.nl   AA.    
€895,00

Angel inside!

Angel inside!

Love is all there is..   I see my guardian angel inside! Sfeervol kleurig schilderij, eyecatcher aan uw muur.  Techniek: oil op linnen. Maat 80 x 80 cm.  Gratis thuisbezorging. AA.  
€795,00

Bij 't vallen van de nacht

Bij 't vallen van de nacht

Gemengde techniek op schildersdoek. Zijkanten meegeschilderd, kan zo opgehangen worden incl.ophangsysteem. Maat 70 cm. breedte x 100 cm. hoogte.  Geleverd incl. baklijst in ossebloedrood. Foto? Even mailen en ik stuur meerdere foto's. Gratis thuisbezorgd. AA.  
€695,00

Blauwwitte Akelei

Blauwwitte Akelei

Titel: Blauwwitte Akelei.Acrylic on cotton, pasteus geschilderd en afgewerkt met varnish.Zijkanten in 1 kleur geschilderd, kan dus zonder omlijsting opgehangen worden. Maat 80 cm. hoogte x 60 cm. breedte x 4 cm. diepte. Eerst in het echt bekijken? Bel of mail voor afspraak atelier. Le Journaille expo, Almere Haven..
€495,00

Bos aan het eind van de dag

Bos aan het eind van de dag

Titel: Bos aan het einde van de dag. Geschilderd met acryl op linnen in mooie warme tinten.Gemengde techniek op linnen. Gevat in luxe zwarthouten baklijst met matzilveren rand. AA  
€895,00

Catwalk

Catwalk

Titel: Catwalk. Gemengde techniek op linnen.Maat 90 cm. x 90 cm., zijkanten 4 cm.Zijkanten meegeschilderd in kleur, kan zonder lijst opgehangen worden.Figuren afgewerkt met giethars.   Gratis thuisbezorging.  AA.
€695,00

Coloured Forest / special offer!

Coloured Forest / special offer!

 Coloured Forest, pasteus en geabstraheerd geschilderd met acrylic op linnen. Zijkanten doorgeschilderd, incl. ophangwerk. Galerieprijs 695,-- nu voor opruimprijs aangeboden! Bezorging binnen Nederland in overleg of ophalen. AA.
€395,00

Flowers in red and black

Flowers in red and black

Flowers in black and red. Mixed media op 100% linnen. Linnen gevat in aluminium frame (doek blijft mooi strak) inclusief ophangsysteem. Maat 90 x 90 x 4 cm. Bloemen afgewerkt met giethars. Gratis thuisbezorgd. AA.  
€895,00

Herfstbos

Herfstbos

Titel: Herfstbos. Geschilderd in mooie warme tinten op linnen.Gemengde techniek acryl op linnen.Maat 90 x 90 cm.Gevat in luxe baklijst zwart met matzilveren rand. Gratis thuisbezorging binnen Nederland. Prachtige sfeervol schilderij! AA.  
€895,00

Holland - Waterland / Summersale !

Holland - Waterland / Summersale !

Holland - Waterland. Pracht schilderij, eyecatcher aan uw muur! Gemengde techniek met acryl op paneel. Maat 85 x 110 cm.Gevat in luxe zilverkleurige brede lijst incl. ophangsysteem. Ik stuur u graag meerdere foto's op verzoek. Gratis thuisbezorgd of afhalen Almere..  Verlaagde prijs van 1795,-- nu voor ........ profiteer van de summersale! AA.    
€1195,00

Hot Sunset

Hot Sunset

Hot Sunset. Pasteus geschilderde bloemen op een prachtig landschap in dezelfde rode tinten geschilderd, afgewerkt met varnish. Incl. ophangwerk. Mag weg voor lage prijs i.vm. ruimte maken in mijn atelier. Van € 750,-- nu voor slechts € 495,--.
€495,00

Landscape in orange./brown

Landscape in orange./brown

Titel: Landscape. Sfeervol schilderij in 60 x 60 cm.Acrylic on cotton premium, zijkanten doorgeschilderd, behoeft geen omlijsting, afgewerkt met varnish. Incl. ophangsysteem. Galleryprijs 395,--, nu in de sale slechts ...........Ophalen in Almere.schilderijen uit de "sale"groep kunnen niet geretourneerd worden of eventueel omgeruild voor schilderij met zelfde waarde en/of met bijbetaling. AA. (la.)
€195,00

Mystique landscape.

Mystique landscape.

Titel: Mystique landscape. Gemengde techniek op linnen, afgewerkt met varnish. Inclusief ophangsysteem. Maat 80 x 60 cm.   AA.
€495,00

Nature / Hoge Veluwe. / Summersale!

Nature / Hoge Veluwe. / Summersale!

Titel: Nature.Gemengde Techniek: acryl op linnen.Stijl: impressionisme.Formaat:  80 x 70 cm.Incl. ophangsysteem en mooie lijst. Gratis bezorging binnen Nederland.  Verlaagde prijs van 895,-- nu voor 595,--, pracht schilderij! Voor meer info kunt u ook even mailen naar ansduinschilderijen@kpnmail.nl. AA.
€595,00

Seascape

Seascape

Titel: Seascape.      Heftige wolkenlucht geschilderd met acryl op paneel.Maat 120 cm. hoogte x 50 cm. breed. Inclusief strakke zwarte lijst incl. ophangsysteem. Afgeprijsd van 1395,-- naar ..........Wordt binnen Nederland gratis thuisbezorgd of ophalen..  
€995,00

Summerfeeling

Summerfeeling

Summerfeeling. Acryl op linnen (gevat in aluminium frame). Maat 90 x 90 x 4,5 cm. Incl. ophangsysteem.   Eerst even schilderij of meerdere vrijblijvend bekijken, bel of mail voor bezoekje. Grote schilderijen worden persoonlijk door kunstenares binnen Nederland bezorgd. AA. Vraag vrijblijvend info.        
€995,00

Voor anker in de avond..

Voor anker in de avond..

Titel: Voor anker in de avond..  Acrylic on cotton. Maat 140 x 60 x 2 xm.Afgewerkt met varnish, voor behoud heldere kleur.  Gratis thuisbezorgd. AA.
€795,00

Voor anker ochtendlicht

Voor anker ochtendlicht

Titel: Voor anker..  Acrylic on cotton premium extra. Maat 50 x 120 x 2 cm.Afgewerkt met varnish en incl. ophangsysteem. Gratis thuisbezorgd. AA.
€695,00

Old survivor! / Oerboom

Old survivor! / Oerboom

Titel: Oerboom.Gemengde techniek acryl op linnen.In mooie zwart/matzilveren luxe baklijst incl.ophangsysteem geleverd. Maat 90 cm. x 90 cm. Gratis thuisbezorging BINNEN NEDERLAND.. AA.  
€995,00

Together we are one!

Together we are one!

Vlinders samen dansend in het licht, zij raken mij aan, ik ben met ze verbonden en ik weet...het is goed, ik leef! Titel: Together we are one !    Supermooi object aan uw muur!Mixed media op linnen (gevat in aluminium frame).Maat 80 x 80 cm x 4 cm.. Gratis bezorging binnen Nederland! AA.  
€895,00

Maanlicht

Maanlicht

  Geschilderd met acryl op doek, met penseel, gevat in houten  lijst. Voorstellend: Maanlicht over het water en de velden.
€225,00