2e Blog.

Afgelopen juni ben ik 79 jr. geworden. Het is vreemd als je vroeger als kind zijnde iemand van 50 jaar eigenlijk al heel oud vond. Nu op mijn leeftijd voel ik me niet ouder als 50 jr. in mijn hoofd! Mijn lijf wil niet altijd meer wat ik wil en dat betekent dat je veel leuke dingen moet inleveren. Een uurtje in het bos of heide wandelen dat gaat niet meer, de benen en de lichaamsinspanning trekken dat niet meer. Trouwens 2022 en 2023 waren een beetje ziekenhuis in en uit, diverse keren geopereerd. Nu begin september 2023 krijg ik een nieuwe knie en hopelijk gaat het lopen weer goed en kan ik de rollator in de schuur laten.

Maar dit betekent natuurlijk niet dat ik bij de pakken neerzit! Ik ben iemand die positief is ingesteld en altijd wel weer de zon ziet schijnen al is dat soms achter de wolken. Iedere dag intensief schilderen is een beetje minder geworden, maar het schilderen kan ik natuurlijk niet laten, het is mijn lust en mijn leven. Een nieuw schilderij naar de galerie brengen of gewoon zomaar even een bezoekje afleggen en bijpraten, dat sterkt mij in mijn positiviteit.

Verder heb ik naast mijn vaste galeries waar ik al v.a. 2007 exposeer, (zie de lijst met galeries en links op miijn site)  nu een nieuwe galerie erbij in Gouda, n.l. Domo Eclectica met galeriehoudster Mariella van der Net. Er wordt nu nog druk verbouwd, maar waarschijnlijk kunnen eind juli de uitgezochte schilderijen naar Gouda en volgt er in augustus een officiele opening, waarvan akte.

Ik heb tijdelijk bij aankoop van een schilderij uit de rubriek landschaps/bloemenschilderijen voor u de keuze uit de nog aanwezige prachtige kussens, zie hiervoor ook de rubriek kussens. Zo mensen dit was het even voor juli. Ik wens iedereen die nog op vakantie gaat een mooie tijd en voor de thuisblijvers lekker relaxen in de tuin, balkon of park. Tot de volgende blog.  . Ans Duin.