Ik maak beelden opgebouwd uit een frame, daarna wordt er vorm aangegeven door middel van klei, gevernisd en daarna volgt het proces van het aankleden met diverse stoffen gedrenkt in Powertex. Zodra het droogproces is voltooid, volgt het patineren hetwelk in diverse kleuren kan, echter mijn voorkeur is brons en zilverkleur. Maar kan ook altijd een bepaalde kleur of stijl op verzoek.

uit 2019 tot 2019 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Geisha

Geisha

2019

Japanse geisha, opgebouwd via frame, klei, vernish voor waterdicht te maken, vormen met powertex en stoffen, daarna weer vernishen. Staat buiten in japanse tuin.  Hoogte 80 cm. verkocht.

Happy bird

Happy bird

2019

Mooi gestileerde vogel, gevormd in gemengde techniek, opbouw staaldraad, doek bewerkt met powertex, waterdicht gevernishd en daarna beschilderd met kleine bloemetjes in de kleurige stijl van mijn schilderijen. Stevig bevestigd op mooie gevormde vierkante steen, met blister bewerkt. hoogte vogel incl. steen 37 cm. ,breedte 37 cm. diepte 18 cm., maat steen 14 x 14 cm.    Voor meer foto's van de details mailt u svp uw emailadres en ik stuur u meer foto's. 

Japanse denker

Japanse denker

2019

Japanse denker op bol, hoogte ongeveer 80 cm.  

Japanse geisha-tweeling

Japanse geisha-tweeling

2019

Twee gezusters genoeglijk naast elkaar, bevestigd op stevige mooie steen, dewelke ook bewerkt is. Daar er op de extosite maar 1 foto mogelijk is, stuur ik u graag foto's van de details als u mij uw emailadres stuurt!! Hoogte geisha's 72 cm., met steen 80 cm.  Ieder beeld is uniek en maar 1 exemplaar van. Is verwerkt in vierkant steen, welke ook is bewerkt met stof, powertex en bronskleur. Grootte steen 20x20 cm. Stevig opject, wordt in overleg bezorgd of opgehaald, uiteraard eerst vrijblijvend bekijken, altijd mogelijk na afspraak.

Victory

Victory

2019

Prachtig geboetseerd beeld van man in overwinningsroes. Opgebouwd uit frame, daarna vorm gegeven met klei, afgewerkt waterdicht gemaakt, daarna de victoryflag van stof bewerkt met powertex en gevormd. Daarna het geheel met blister in de kleur brons met een weinig goudkleur bewerkt. Het geheel is stevig bevestigd op langwerpige steen die ook bewerkt is met blister. Mooie eyecatcher.    Hoogte incl. steen 47 cm. breedte 47 cm. ,steen 10 x 30 cm.  Op verzoek kan ik u meerdere foto's mailen van de details, stuur uw emailadres.   ieder beeld is uniek en er wordt maar 1 van gemaakt.Vrijblijvend bekijken? maak afspraak, alleen ophalen of brengen in overleg.