Landschappen met bloemen in abstracte vorm weergegeven.

uit 2014 tot 2019 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Field with lupines

Field with lupines

2019

Een kleurrijk landschap met velden vol lupines, pasteus geschilderd met acrylic op linnen. Het linnen geval in een aluminium frame van Artell, blijvend mooi strak doek!  I.v.m. de grootte wordt dit doek persoonlijk bij U thuis bezorgd. Uiteraard afhalen in Almere is ook mogelijk. Momenteel expositie bij Tiny's Galerie, Kroonpassage te Lelystad. Vraag naar de korting!   Van 2495,-- nu voor .............

Landscape filled with flowers

Landscape filled with flowers

2019

Groot kleurig schilderij in de maat 100 x 100 cm. een landschap vol met vrolijke bloemen in de zonneschijn. Voor mij de zomer met vrolijke warme kleuren. Geschilderd met acryl op 100% linnen en lichtjes afgewerkt met varnish voor behoud van de heldere kleuren. Inclusief ophangwerk. Voor meer foto's van details kunt u altijd even mailen. I.v.m. de grootte wordt dit schilderij gratis persoonlijk bezorgd binnen Nederland.  

The bright side of life

The bright side of life

2018

The birght side of life, geschilderd met acryl op linnen. Het linnen aan de achterzijde in een aluminium frame, blijvend strak doek van uitmuntende kwaliteit. Afgewerkt met varnish voor behoud van de heldere kleuren, behoeft geen omlijsting en inclusief oohangwerk. Binnen Nederland gratis bezorgd i.v.m. lengte.

Fields of purple

Fields of purple

2017

De kleurrijke landschappen met honderden bloemen zijn een streling voor het oog, hier wordt je vrolijk van. Ready to hang altijd inclusief ophangwerk van uitstekende kwaliteit. Geschilderd met acryl op linnen en zijkanten doorgeschilderd, dus geen kosten voor een lijst.  Expositie bij GalerieTinie de Bruin/Lelystad.  Gratis bezorging binnen Nederland.   AA

Dancing in the wind

Dancing in the wind

2017

  Dancing in the wind, kleurig schilderij met honderden kleine bloemetjes, geschilderd met acrylic op linnen en afgewerkt met varnish voor behoud van de heldere kleuren. Inclusief ophangwerk, zijkanten doorgeschilderd, behoeft geen omlijsting. Gratis bezorging binnen Nederland.   

Living in a world of peace

Living in a world of peace

2017

Living in a world of peace, mooi sfeervol en kleurig schilderij. Een wereld vol met bloemen, zonder oorlog en narigheid, zouden we niet allemaal in zo'n wereld willen leven? Geschilderd met acryl op linnen en afgewerkt met varnish, inclusief ophangwerk, kan dus zo aan uw muur! Gratis bezorging binnen Nederland.     

My secret garden.

My secret garden.

2017

My secret garden, een kleurrijk en sfeervol schilderij, geschilderd met acrylic op linnen en afgewerkt met varnish. Al mijn doeken zijn geschilderd op linnen en van perfecte kwaliteit linnen. Afgewerkt met varnish voor behoud van de heldere kleuren, zijkanten doorgeschilderd, behoeft geen lijst, inclusief ophangsysteem. Gratis bezorging binnen Nederland. Momenteel expositie bij Tiny's Galerie te Lelystad. 

Let your love flow !

Let your love flow !

2017

Let your love flow, kleurrijk schilderij geschilderd met acrylic op linnen van 100% kwaliteitslinnen, blijvend strak doek! Inclusief ophangsysteem, dus deze eyecatcher kan rechtstreeks een plaatsje bij u aan de muur krijgen. Gratis bezorging binnen Nederland. V.a. zaterdag 8 juni 2019 expostie bij restaurant Le Journal, Havenkom, te Almere Haven. Speciale aanbieding van 1495,-- nu voor ................ kom een kijkje nemen!  

Summerfeeling.

Summerfeeling.

2017

Kleurig landschap met bloemen in abstracte vorm, een eyecatcher aan de muur! Inclusief ophangwerk en gratis bezorging binnen Nederland. Acryl op linnen en afgewerkt met varnish voor behoud van de heldere kleuren.    

Early morning

Early morning

2016

Sfeervol schilderij geschilderd met acrylic op linnen en afgewerkt met varnish. Inclusief ophangsysteem en gratis thuisbezorging binnen Nederland.  Fors afgeprijsd van 1395 nu voor ............ AA.  

Hot Sunset

Hot Sunset

2014

Hot Sunset. Pasteus geschilderde bloemen op een prachtig landschap in dezelfde rode tinten geschilderd, afgewerkt met varnish. Incl. ophangwerk. Mag weg voor lage prijs i.vm. ruimte maken in mijn atelier. Van € 750,-- nu voor slechts € 495,--.

Purple sunset

Purple sunset

2018

Purple sunset, geschilderd met acryl op cotton en afgewerkt met varnish. Zijkanten doorgeschilderd en "ready to hang".